Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SM i koranbränning 2024

 

I år utvidgades tävlingen till 50 deltagare. Det blev en jämn kamp i finalen mellan Olle Svennson från Karlstad och Björn Pettersson från Sölvesborg. Björn vann med 47 brända koranböcker på en timme vilket också är nytt svenskt rekord. Justitieministern Jimmie Åkesson delade ut priset till vinnaren. Integrationsministern Ebba Busch var också närvarande. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-24 14:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Gillar stort dylik ironi ! Heja Björne !
2022-04-24

  Onomatoprofet VIP
AKT jag vet inte men om kristna män kallar kvinnor för horor vilket också förekommer så borde det var ok att bränna bibeln?
2022-04-24

  AKT VIP
Vi har yttrandefrihet. Hur många muslimer av manligt kön döms för att ha kallat infödda svenskor för horor?
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP