Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens Garden

Råkade luras men fick reda på en sanning
Och om det angår mig eller inte
Beror på
Om vi har en framtid eller inte

Försöker och försöker
Men ingenting händer

Det finns inget mer att förlora
Konfrontationen är ett faktum

Ogillandes över den makt som utövas
Kontrollen blir till att inte bli underkuvad

Den moral som finns uppbyggd
Förkastas till en viss del
Det är mina egna spelregler som gäller nu
Men ändå inte riktigt

Släng bort och glöm bort
Vissa ord tar hårt på en
När svaren inte passar

Navelsträngen försöker påminna
Om min egen självständighet

Misstänksamheten släpper
Det kunde ju faktiskt ha varit värre

Att ha koll för den hjärntvätt som sker på högsta nivå
Som vem som helst nog kan bli utsatt för

Gör att jag vill duscha rent alla dessa tankar
Från det vanvett som gör en blind

Behöver egentligen inget annat
Än en trygg sfär inom sig

Måste överse signaler
Och förstå dess innebörd
Bryt igenom det här
Men det känns för sent

Försöker och försöker
Men hamnar bara i en ovisshet

Försöker och försöker
Förändringen i söka klarhet

Tänk ytterligare vidare än så

Vilka tankar tillhör egentligen en själ?
Vilka idéer tillhör ens ego?
Vad får andra ta utan att det berör?

Stänger inombords
Men tar lyhört till mig
Det jag håller på och lär mig
Som jag egentligen redan visste

Men blev till ett uppdrag med krav
Som jag nu skall kunna
Helst redan nu idag




Skapa | Skriva av eldblomma
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-24 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma