Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårfeber

Havet stormar, vita vågor slår mot stranden
rusar som sprinters över svarta lavaslätten
råbarkad konstverk konstruerat av jätten
kallt stenstål och is mot bara handen.

Jag sitter i min stuga och tittar ut mot havet
lyssnande på nyheterna.
Stormiga kännslor
som en häst i vårfeber.




Skapa | Skriva av Bo Lövhalka
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-24 16:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint gillar
2022-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om både yttre och inre stormar.
2022-05-04

    Lars Gullberg
Fin berättarröst har du.
2022-05-03

  Kajan VIP
Gillar hur det yttre landskapet sammansmälter med det inre, och språkets rena precision.
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka