Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK



Tänk vad de har påverkat oss din mamma och min mamma.
Tyskland och Rumänien ; det känns så tropiskt.
Tropiskt i bemärkelsen fjärran, annorlunda, obegripligt.
Tänk vad det påverkat oss; hur de höll oss, hur de pratade;
hur det skapade landet mittimellan
där bara vi bodde.
Tänk att vi är vuxna nu, nästan gamla
och fortfarande bor där.

Jag har hatat den där platsen så länge.

Men när jag är med dig förstår jag.
Att det var där kärleken föddes och
att jag alltid velat vara där men
att jag
att jag skämts.
Tänk.




Fri vers av ingeling
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-04-24 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling