Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm tanke

Till denna dag

Livet står

Stilla 

En kort sekund

Känner efter

Omtanken

Vill ge av hjärtas

Innersta rum

  Få  glädjen

Öppna upp

Allt fint

Ge och ta

I mot  kärleken

Slår ut i

Full blomst

I vårens ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-25 11:13



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint. Ja, korta stunder står livet stilla - och då känner man harmoni.
2022-04-27

  Bibbi VIP
Tycker om.
2022-04-25

  alicja lappalainen VIP
våren gynnar kärleken
2022-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP