Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid.

Där i den ljusa sommarkvällen
I mjukt sken över horisonten
I svag sommarbris
Där dansar du så ljuvligt
Jag vet att du är oåtkomlig
Och fri ska du vara
Att välja väg i livet
Utan bojor, utan krav

Du skimrar likt den ljuvaste ängel

Blott din närvaro ger mig frid.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-25 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP