Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Jag satt i ditt knä vid fönstret
det stod öppet och vi rökte
Du satte på A Change Is Gonna Come
och jag visste att du var mitt hem
Vi grät glädjetårar
Jag för att du grät och log
och för att vi hittat tillbaka till varann




Fri vers av Julia Sixten
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-25 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten