Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem kunde tro att den kunde bli bäst


70 år födelsedag

tömde pensionärskonton

köpte tusen kronors prinsess klänningen

bästa rosébubblet

njöt

det är nu tid att börja njuta

tömma sparkontot

och njuta 

utan

tanke

på ålderdom eller framtid

 




Fri vers av Nic
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-26 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic