Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Tavla från Solhälla, Svenshögen


Hjärtats dörr öppnas inifrån

 


Ensamheten söker en kärleksvän


Mina ensamma hjärtslag söker sällskap


Jag väntar på den rätta dörrknackningen


Hjärtats dörr kan bara öppnas inifrån.




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-26 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP