Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Olika men med samma sting... Av Ewa-Britt Nilson 2022-04-26 08:16. Datum och klockslag anger då jag lagt mig under texten på din sida.


Kommentar på en text (2536) skriven på rim




Tänk om jag Sten i sjö kunde kasta,
eller i en vedbod bränna och basta,

om solen kunde över horisont gå upp,
bara höra tal om galen tupp,

runt och vilset på jordens rund vandra,
båd lika vara och även skilja mig från andra...

Texten som skrivits här med flera,
är läst och redan klöst i lera...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-05-28 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP