Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Kärlek inristat i bokskogen för längesedan


Jag har upplevt dig

 
Det som var bestämt har nu skett


Jag har äntligen mött dig fina vän


Vi har kunnat spegla oss i varandra


 


Våra ögon har upplevt varandra


Vi har sett in i varandras universum


Jag upplevde stjärnglans i dina ögon


 


Jag kände stor tillit i våra nära samtal


Vi öppnade våra tankar för varandra


Vi kunde ta del av varandras drömmar


 


Vår längtan förde oss sinnligt samman


Våra starka energiers glöd värmde oss


Vi kunde tillsammans uppleva tidlöshet


 


Jag upplevde ditt djup och din himmel


Att möta dig är så otroligt varmt och fint


Jag är otroligt glad som fått möta dig 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2022-04-26 11:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag har varit med om dig
Jag kan aldrig förlora dig"
(Jacques Werup)
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP