Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och livscykeln fylls med ...


Vårhoppfullhet

en smekning av vårsolen
en hälsning från vårblomstren

... och livet ler igen ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-26 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik