Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartjej

Våran Pher hade funderingar på att skaffa sig en sommartjej.

Gud vad roligt med lite sällskap på landet tänkte han.

Vi kan ju sola och bada och stänka vatten på varandra hela dagarna.

Men det klart...snart så kommer hösten med tilltagande kyla och mörker.

Hmm...kanske taskigt...då får hon ju bada själv.




Fri vers av Björka
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-26 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en ( återkommande) fin lågmäld humor. Eller om det är Pher? :-)
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Björka