Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På ena sidan klyftan

oro i bröstmjölken

larm, blixtar i huvudet

av frustration och längtan

 

trygghet och kärlek

delades inte till din hand

spela med det du fick

 

en mur av härdat stål

och en måttstock

med apart skala

 

framgång i vissa attribut

bortgång i leden

undergång och övertag

idag, kanske imorgon

 

Slå mot resten

För att mildra din ångest

Lev livet som CoD och GTA

Döden har säkert en cheat code




Fri vers av Ruda
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-26 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda