Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus



Kosmiska strängar
i ensamhetens rum
utan tillströmmelse
till liv
när sömnen
övergått i dröm
samt mörkret
framträder på en duk
i fantasin
Tonerna rör sig i etern
som katten i rummet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-26 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP