Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hamburgerpoesi


2022-04-26

Daily fucking writing

Fucking hamburgers man

going down my throat

into my abdomen

not so fucking bad

except when thinking about it

not so fucking bad

except when reminiscing about it

overthinking it

not so fucking bad

when not feeling bad

about it

not so fucking bad

without the guilt

not so fucking bad

if i just let that shit go




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-04-26 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace