Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Jag önskar jag vore

Fucking

Redo

Att göra något

Jag önskar jag vore

Fucking

Redo

Att göra något

Jag önskar jag vore

Fucking

Redo

Att leva

Fucking

Redo




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-04-26 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace VIP