Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sex år


Räkna dagarna


Vi räknade dagarna

inte veckorna
eller månaderna
utan just dagarna

två hjärtan
som förvarats i varsin ask
och mötts på ett förunderligt sätt

Varje dag tillsammans
betydde så mycket för oss
dagarna blev äventyr
stunderna en gåva

sex år förflutit
sedan första dagen
och antalet dagar
svårare att hålla reda på

Trots så många
inte mindre betydelsefulla
står de stolta på led
och bugar

tvåtusenetthundranittioen

och vi hoppas få räkna dem
länge än




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-30 18:37



Bookmark and Share


  SatansSon
Jag håller med Cikoria Blå
2022-05-05

  Cikoria Blå VIP
Mycket kärlek i den dikten.
Läsning som värmer.
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP