Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 APRIL 2022


SKVALLER
Börsen börsen sa jag inte. Bosse,Bosse sa jag.
Jaha då kan vi ju tänka oss att det här blir ganska svårt. Ska redigera det det skrivna efteråt.
Satt på balkongen, var glad. Solen sken och katterna lekte. Vad skulle jag göra om jag ville spara min lilla röv, borde, borde. Borde, inte svära!
Bor på Femte våningen, trädet blommar igen. Vad kan vi göra för att få ordning på Världsmedvetskapen.
Jag såg faktiskt en humla, ljusgrönt blommar trädet. Ända nästan borta vid lilla cykeln.
Mora heter den, psyko Mora sa jag till dig, lilla humla.
Du vet inte att min första cykel hette Mora. Spinn Du lilla katt, i mitt knä. Första dagen vi sitter tillsammans i vårljuvlig enhet.
Men inte kommer Humlan i Lönn från Mora.
Bo GUSTAF
njuta skall vi bara,
femte våningen vara,
doften från sykomoran,
utanför Hemnet ingen fara
April 27 2022.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-27 05:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Inte "barna i Bullerbyn"
Men Farbror mysig
Skrivelse ändock?
;)

2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten