Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

Ordlöst dansar jag som en grön man.
Till naturens ära.
Till min ära.
Till allts ära
Allt är andligt
Allt är fysiskt
Allt är närvarande




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-27 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP