Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kompis

När dagen sakta vaknar
och träden vajar lugnt
känner att jag saknar dig
i mitt hjärta känns det tungt

Du var hos mig i många år
dina ögon så varma och fina
ibland fäller jag en ensam tår
bara just för att de var dina

Ingen springer runt min kropp
och ingen puttar på mitt ben
ibland känns livet inte topp
och trösten den är så klen


Livet går runt..... vi kanske träffas igen

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-27 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP