Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeende


våren andas
in

ut

blå himmel                   
sol
vita moln

och du
svävande

liksom dem

ännu en tid
ett värdefullt
liv

låt hjärtat slå
slag för
slag

trumma på
för livet

för våren

allt jag ber om
är tid
det dyrbaraste


det enda 
vi har
egentligen
som räknas

håll i 
håll ut

andas in
andas ut

andas in
andas ut

andas in
andas ut

håll i 
håll ut

ännu vi har livet
pulserande
i våra lungor

det kan inte 
bör inte
får inte förslösas

jag älskar dig
vänta in mig
innan du går

innan fönstret
ställs på glänt
och du lämnar

allt































Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-27 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP