Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hågkomst


jag har släppt dig

sett hur du flög

likt en duva vit


jag har inte glömt dig

jag ser dig i mina minnen

hur du skrattar


hur du är så lik mig

en blond gosse

nu förstås en vuxen man


jag tänker på dig 

kommer aldrig närma mig

du var ett lån


jag är så tacksam

att jag fick hålla din hand

en stund på denna jord










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-27 15:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP