Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... minnen ...


lilla lördan

 

Det är onsdag

lilla lördan

i raden av 

förryckta dagar

 

Det är  ...

nehej ...

det är ingenting

överhuvudtaget

ingenting

 

... jovisst

det är dagen

för islossnigen

året 2022

 

... AAHHH !!!!

 

Vi - du och jag 

vi andas!

 

PUNKT

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-04-27 18:42



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Jaa, vi får andas värme på det isiga och hoppas.
2022-04-29

  Maria Sundelin VIP
Ja bort med isen. Föredrar öppet vatten
Kramar
2022-04-28

    Lena Staaf VIP
Islossning, ja det är mäktigt! Inspirerar till dikt.
2022-04-27

  Blomma-Stjärna VIP
det är märkvärdigt nog när isen lossnar flödet kommer igång och andetagen djupnar!
2022-04-27

  Anya VIP
Härligt med islossning.
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP