Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid horizonten….

Jag skönjer solen i dag

längtar värme mer

har köpt luftkylare

en flott apparat 

sen ska jag ställa
undan värmeelementet 

å njuta av kylfläkten,

det blir så härligt,




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 131 gånger
Publicerad 2022-04-27 21:35



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Ja äntligen ska väl värmen komma. Ja här uppe tar sådan tid, men mödan värd
2022-05-04

  Bodingen VIP
Teknikens under kan ibland vara bra, som i detta fall.
2022-05-01

  Kajan VIP
Omväxling förnöjer, eller underlättar tillvaron, mer eller mindre. Rolig text, om året och de skiftande behoven för människan.
2022-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när man kan reglera rumstemperaturen.
2022-04-29

  Sparvögat VIP
Det är ju fantastiskt att det finns hjälp att få både i vinterkylan och sommarhettan…
2022-04-28

  Bibbi VIP
Jag har också en luftkylare.
2022-04-28

    Lena Staaf VIP
Här går vi och huttrar och du pratar om kylfläkt. Men det blir fint i den heta sommaren .
2022-04-27

  Peter G VIP
Ja det är snabba ryck nu! Från vinter till sommar! Värmeelement ut, luftkylare in!
Tänk vad fort det går från årstid till årstid ändå!
Nu ser vi fram emot sommaren!


2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy