Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd.

Att färga himlen röd
Att hata är att förlora
Som solförmörkelsen bedövar
Liksom livet pausar.
Att älska är förlust
Att förlora är ångest
Du krossade allt
Allt jag någonsin varit.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-04-28 02:21



Bookmark and Share


  crypticbard
Such a pounding powerful composition - red, hate, eclipse, loss, anxiety, crush... so intense. Packs a punch!
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP