Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt


Om det som är kärt för dig
Blir kärt för mig
Om det som är heligt för dig
Blir heligt för mig

Om jag börjar respektera
Om vi stadigt blir flera
Kan vi då leva sida vid sida
Utan att någon ska behöva lida

Hur du reagerar på min provokation
Är inte min livsväg, min motivation
Jag tror att vi kan samexistera
Jag tror vi kan formas som lera




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-28 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP