Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rigida gränser


Jag är dålig på gränsdragning
men bra på rigida restriktioner

Kände mig utsatt, sårbar
ömtålig
ömsom
oåtkomlig,
saker rann av mig
som vatten på en gås

(Inuti sjudande
bubblor som kom upp
känslor)

Ärrbildningar på vävnader
blir oelastiska
mindre flexibla

Mitt hjärta var sårat
hugget i bitar

Min hjärna oplastisk
Långsam och ofullständig

Min kropp skör
för livets svängar

Jag resignerade
släppte allt och föll ner

i en hög











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-28 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP