Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurade

Allt är inte som det ser ut...
det är värre.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-28 08:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fullständigt genial titel. Typisk Angela. Du är också ”sparsmakad” och orerar inte lika högljutt som mig!
Personligen hade jag dock gärna velat läsa den oavslutade fortsättningen.

Men - å andra sidan - vi har alla våra relationer till ordet ”värre”!
2022-07-15

  Kensy65 VIP
Det låter precis som en fullständig och riktig beskrivning av världsläget en aprildag 2022!
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP