Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och vi är alla ...


Sorlet

vandrade vilset i sorlet
när Din viskning svagt
likt vilsegångna vindpustar
förledde vilsenheten

stapplade frusen i sorlet
när Din beröring
likt fjäderlätta smekningar
värmde frusna stapplingar

stod blind i sorlet
när Du kysste ögonen
likt ömt älskande
ljus till det blinda

hörseln drunknade i sorlet
när Din röst
likt en tröstande mors ord
släckte sorlet

låg död i avsaknad av sorlet
när Din makt
likt universums födelse
gjorde mig till sorl

min Gud, döden är
livet är
likt sanningen är
sorlet





Fri vers (Prosapoesi) av Peter Vahlersvik
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-28 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik