Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte långt från denna sjö tog jag mig mina första stapplande steg, det är mycket vackert där.


Den klara källsjön


Gråstammar och granens dovgröna slöjor
vajar sakta på fager mo
som utspridda silversmycken
växer vitmossan bland gröna fränder
här är barrskogens land,
vid randen av mon den klara källsjön
abborrar kommer fram från sjöväxtsgömslet
för en kort stund kan de ses
mot sandbottnens sträck över viken.




Fri vers av Roland Holm
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-28 14:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Dina ord andas skörhet och respekt för naturen.
2022-04-29

  Grubbelmia
Din text andas skönhet och flyktighet "för en kort stund kan de ses". Tack för ord som berör! Kram /Grubbelmia
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm