Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden av lust och längtan håller oss nära. Bara i tanken. Fantastiskt


Master Mr

På resa med dig nära
Trots avstånd
I lustfyllda lekar
Att njuta

Lyhörd för dina ord

I tanken

Du

Mellan mina lår

Omsluten av mina läppar

Fingrar som ger en längtan
Efter mer

Din röst i förmaning

Inte än


Inte än

Tills orgasmen

Den slår som en blixt genom kroppen

Toaletten på bussen
Den är inte stor

Kliver ut

Med ett leende
På läppatna

Tack







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-28 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish