Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


.... det meningsfyllda har skadats ....


Kråkan spatserar

 

Kråkan spatserar

Plågan är gemensam,
skräcken likaså.
Vår nutid är närmast
obegriplig.
Känslorna slår kullerbyttor
och vi förvandlas
till ...
till ....

krökta
kråkor 
över isen




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-04-28 16:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kråkors olyckskrax har skrämt människan i alla tider
2022-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är svårt att leva med oron för attack -
Historien skrivs av segraren sägs det. ---- lögner, förvrängningar ----
- man vill tillbaka till sagornas svart-vita - - - krax från en kråka till en annan!
2022-04-28

  Eva Langrath VIP
Får känslan ur led är tiden, när jag läser dina ord.
2022-04-28

  Maria Sundelin VIP
Ur led är världen
Kramar
2022-04-28

    Sefarge VIP
Bra betänkans fyllda rader!
Även kråkor kan råka
Illa ut med sprängda
Boträd från människans
Militära ondska?

2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP