Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världssamfundet är enigt!


DÅRENS UT TALANDE!

Vapen som levereras över Polen
ses numera som legitima mål...
endast en rädd dåre tänker i dessa
banor mot ett land som utsätts
för aggressioner och förbrytelser.
Adolf Hitler sista år präglades av
svåra neurologiska sjukdomar.
Hur står det till Lavrov, Putin?
En palatskupp i Kreml inom kort?




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 116 gånger
Publicerad 2022-04-28 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje