Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson


Månrodnad över djungel 2


Månen spiller
blodglöd
över himlen

konturer
suddas ut

trollblickar djupnar
det råder djungeltystnad

ur det innersta
löper inkastigar

jaguar i kärnskugga
ställer inga frågor
följer sin vittring

genom nattens
rodnande buskage
och slingerjalusi

där ruiner lurar
bland växtbeklädnad
i tidens dunkel

någonstans
ett revirrop
från en solitär
till en annan

leopardlinjer
strök horisonten

drömflyktiga
vildtasstoners silentium




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP