Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Procession

Fabriksventilen
lyser smutsgult
på hårt arbetande händer
Oljan dryper längs huden
Viljan tänkte fram
telefonkåpans konstruktion,
händer och maskiner
producerar den
Metallukten dominerar
när telefonkåporna
stansas fram
i rasande fart
Sen efteråt
släpar sig
böjda oljiga nackar
hemåt med släpande steg
Skorstenarna
väntar
väntar
väntar
på deras procession

https://youtu.be/wy3IxefErus




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-04-28 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner