Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10

tjugo år av terapi
ligger som en tunn hinna
över trettio tusen ton ångest
en tanke, ett minne
så lite som
ett flyktigt intryck
får hinnan att
spricka

det är en
ständigt pågående
inre balansgång
på psykologiska strategier
över avgrundsdjupt självhat

ett kippande efter luft
under höga vågor av
kraftig dödslängtan

det är
vardag




Fri vers av blimp VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-28 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP