Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11

hon har slutat betala avgiften
till Stockholms bostadskö
har kastat bort alla de poäng
hon samlat genom år som gått

för hon kommer aldrig bo i Stockholm
kommer aldrig jobba där
aldrig åka tunnelbana
från city hem till sig

hon har funktionshindrat sig själv
från allt det som hon ville
då kroppen ännu var lätt
och hjärnan ännu var sprakande

nu vill hon bara sova
och glömma att hon finns
imorgon ska hon duscha
och ta sin medicin




Fri vers av blimp VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-29 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP