Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omskrivning

Birger är svag

orkar inte gå ut

klarar inte trapporna

 blir väldigt trött

å så himla hjälplös

vad göra?

Bara vila å dikta!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-04-29 08:01



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Fint att poesin finns som glädje och tröst i dystra tider! önskar dig bättring och ny styrka!
2022-05-24

    Lars Gullberg
Styrkekram. Din poesi berör
2022-05-04

  Eva Langrath VIP
Önskar dig styrka.
2022-05-02

  Bodingen VIP
Vila - dikta - vänta - återhämta - stärk. God bättring!
2022-05-01

  Bibbi VIP
Mitt tillstånd är detsamma. Har hjälp av rollator inomhus och skoter utomhus.
2022-04-30

  Sparvögat VIP
Poesin kan skänka glädje och vara en källa till tröst…
Önskar dig bättring.
2022-04-29

  Marita Ohlquist VIP
När livet känns tungt och besvärligt är det befriande att ta det lugnt i poesins värld.
2022-04-29

  Kajan VIP
Ibland blir man inföst i fållan, då är poesi en väg ut. Önskar skribenten bättring.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy