Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


KLAGAN

till dig som klagar på mig

att det tar för lång tid

när du står bakom mig

i kassan på konsum

du har aldrig burit min ryggsäck

inte gått långa sträckor i mina skor

inte känt trycket från personer som

tyckt att jag gjort fel och varit fel

när jag inte hängde med

utan ville vara ensam

känna lugnet höra fåglarnas sånger

jag längtar till en skogspromenad

vet att det är omöjligt numera

men minnena från alla skogens stigar

dom finns gömda i mitt hjärta

det kan ingen ta ifrån mig

 

 

anits 21 april 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-29 09:47



Bookmark and Share


  Niliboy
Stå på dig Stina, du berättar så fint om dina intressen!
2022-04-30

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene.
2022-04-30

    Audit
Det här är en text om frihet! Anits, vägra att låta gnällspikarna trycka ner dig för att du är den du är.
2022-04-29

  Eva Helene VIP
Dåligt uppförande av den personen!
Hoppas du har kunnat skaka av dig händelsen nu och bra att du kunde skriva av dig. Kram!
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP