Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tråd

 

 

 När livet är som en trasslig garnhärva

som känns svårt att reda ut

har jag lärt mig

att det är lättare när jag börjar 

med den innersta änden av tråden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-04-29 09:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Visdomsord!
2022-05-04

  Monica Lindgren
Nog klokt, men svårt! Trevlig Valborg! monica
2022-04-30

  Gunnel Eriksson VIP
Det har du rätt i!
2022-04-30

  Feliaxel VIP
Kloka ord om att börja i rätt ände
2022-04-30

  Sparvögat VIP
Att börja från början är en vis tanke som kan leda vidare…
2022-04-29

  Eva Helene VIP
Du skriver så klokt!
2022-04-29

  Lehva VIP
En fin liknelse. Det inre kan blekna när det är för trassligt runt om.
2022-04-29

  Feminaz
Ytterst spännande tanke klädd i poetiska ord!
Man vill läsa lite mer om den innersta tråden...
2022-04-29

  Olof Lagerhorn VIP
Ett bra sätt att närma sig svårigheter,
även om det ibland kan vara svårt att
finna den änden av tråden.
2022-04-29

  Öknens Ros VIP
Trassliga trådar har en början någonstans, gäller att veta var att börja.
2022-04-29

  Kajan VIP
Jo, någonstans bör man börja nysta för att förhoppningsvis nå pudelns kärna.
2022-04-29

  Maria Sundelin VIP
Bara vi börjar från någon sida
Kramar
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP