Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en hyllning till skinnpajen och punken lägger jag ut två dikter på temat här. De är skrivna 2014 till minne av de fina tider jag fått uppleva:


Skinnpajsbiografi

Skinnpajsbiografi

Skinnpaj
Vilda tag
Nitbälte och
vråla punk
Skratta
Prata filosofi
Det gick så fort
Gick från
vän till vän
Så var det
Hon ville ha mig
ville ha vilt
slängas hit å dit
Jag ville bara
hålla handen
säga rara saker
och bygga nåt

https://youtu.be/Sp3zaeOyL7Q




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-04-29 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner