Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en hyllning till skinnpajen och punken lägger jag ut två dikter på temat här. De är skrivna 2014 till minne av de fina tider jag fått uppleva:


Samma låga

Min vän, mamma och jag
Vi skulle se
den besjälade visans lugna mästare
Två generationer delade samma låga
På konsert med Leonard Cohen
Vår hud var skinnpajen, punken
och pillimarisk självdistans
Mellan oss satt mamma, lycklig av allt
Det var 1985
och musikens sorgsna silke smekte oss

https://youtu.be/jKosiPw-85k




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-04-29 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner