Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En geometrisk figur bestående av regelbundna fem- och sexhörningar, det mönster som brukar återfinnas på fotbollar


Landskamp

Frågan är var en stympad
ikosaeder skall befinna sig

På det jobbar tjugotvå personer
och dess läge ändras hela tiden

Varje ändring iakttas
med spänt intresse
av miljoner människor

Pythagoras skulle ha
häpnat




Fri vers av stenhur VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-29 13:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
De tjugotvå kämparna jobbar mot uppsatta mål...
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP