Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och gränsen är hårfin mellan....


Land och hav

..."Jag är Döden!", sade hon
..."och jag är livet!", svarade jag

... vi fortsatte att stirra på varandra ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-29 14:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kort och koncist
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik