Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärlek till lagen går under vilja till magen


legan


skada natten och mörka dagen
korsa benen och knulla bok
sluta vampa och visa lagen
håra ärtor och hälsa krook

ariel fridunkar ryggen av en stel
nevyn spejar efter reinkarnerat span
osedd av satan, free from the real
sjukt vågat, döda lemmar, vegan




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 146 gånger
Publicerad 2022-04-29 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd