Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12

avgasgrått snöslask
upptinade hundbajskorvar
drivor av dammigt grus
skitiga skor
lera och vattenpölar
så långt ögat når
ja nu är det äntligen vår




Fri vers av blimp VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-29 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här är det inte så
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP