Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med Rim-ingtonen 2



Prydnad

Jag trodde
att glädje och lycka
bodde
där juveler kan smycka
vardagens grå,
så för att gå
på lyckliga ängar
jagade jag ju pengar,
men lärde blott ett,
att det strider mot vett
att jaga mot pengarnas makt
i en stressfylld takt
så att hälsan dalar
i sjukhussalar

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-06-03 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP