Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med Rim-ingtonen 3



Prydnad

Jag går här idag
i damm och i smolk
som en tolk
för den som är jag.
Jag vinglar en smula
på den krokiga vägen
ut ur rövarens kula.
Det är ju en sägen
och jag tar det tillbaka
att alla vägar är raka

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-06-10 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP