Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krispiga höstlöv

Dina ögon
likt vita
krispiga
höstlöv.
Så vackra
men så sårbara.

Du svävar lätt
som en fågel
på vårens första soliga dag.

När vinden blir allt för hård,
tappar du enkelt
greppet
och faller.

Du faller
som en sten
ner i ett oändligt hål.

Till slut
när hoppet nästan är borta,
kommer du ihåg
att du vingar äger.




Fri vers av verkligen
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-08-03 12:54



Bookmark and Share


    Mortalis
Vilken bomb som ligger i luften när man läser din poesi, en bomb som bara väntar på att få falla ner och omringa en med härliga känslor!
Den här var riktigt vacker.
2006-08-07

  däven
Oskar, du har överträffat dig själv! Slutet är helt super.
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen